Dating & Relatietips

Liefde en vriendschap kunnen heel dicht bij elkaar liggen. Dit kan wel eens voor verwarring zorgen in de wereld van relaties en dating. Mensen gebruiken deze twee begrippen soms heel gemakkelijk. Maar eigenlijk is het best vreemd als je zegt dat je van je vrienden houdt én dat jij en je partner ook beste vrienden zijn. Misschien komt het omdat iedereen maar denkt dat je de perfecte partner moet hebben? Deze gedachte kan het voor singles heel lastig maken. Want stiekem weten we allemaal wel dat de perfecte partner niet bestaat. Als je dit idee loslaat zou echte liefde zomaar eerder op jouw pad terecht kunnen komen.

Vriendschap of meer?

Bij een vriendschap denk je natuurlijk geregeld eens aan jouw vriend of vriendin. Je onthoudt de verjaardag en bij een afspraak denk je ook weer even aan elkaar. Maar als je continu aan iemand denkt en je je ook steeds afvraagt wat diegene aan het doen is, dan spreken we toch meer van liefde. Op deze manier lijkt het verschil dus vrij eenvoudig, maar voor singles kan het lastig zijn. Je zit vaak in een onzekere periode. Net als je vrienden wil je ook graag een relatie en het is lastig als dat niet echt lukt. Veel singles hebben daarom behoefte aan waardevolle informatie. Waar moeten ze op letten, wat kunnen ze doen om hun succes te vergroten?

Nuttige informatie voor singles

CupidoDeluxe biedt tal van informatie, verwerkt in leuke artikelen welke voor iedereen goed leesbaar zijn. Ontdek hoe je als single de ware tegenkomt, of een eerste date met of zonder seks is en hoe je erachter komt of de ander jou ook leuk vindt. Naast deze items komen er tal van andere onderwerpen aan bod. Nuttig en leerzaam voor alle singles. Wie weet groeit die hele hechte band met een vriend of vriendin wel uit tot meer. Met deze tips voel jij je straks in ieder geval een stuk zelfverzekerder.

17/07/2018

Heb ik met een nepprofiel te maken?

Met een goede voorbereiding voorkom je grote teleurstellingen. Ontdek waar je op moet letten en omzeil met gemak nepprofielen.
17/07/2018

Hoe kom ik als single de ware tegen?

Een ontmoeting met de ware is dichterbij dan je denkt. Verander je denkpatroon en handel gewoon eens anders.
17/07/2018

Wel of geen seks op eerste date?

Het verloop van de eerste ontmoeting schept meestal meer duidelijkheid. Let vooral goed op hints en lichaamstaal.
17/07/2018

De eerste date is geweest en nu?

Volg je gevoel en neem geen overhaaste beslissingen. Door juiste keuzes te maken vergroot je de kans op een vervolg.
17/07/2018

Hoe weet ik of de ander mij leuk vindt?

Wie een beetje scherp is kan aan diverse signalen merken of de ander geïnteresseerd is in jou.
17/07/2018

Hoe houd ik mijn relatie spannend?

Er zijn genoeg mogelijkheden om de sleur buiten de deur te houden. Je moet ze alleen even weten.