Reviews helpen juiste platform te kiezen

Wie besluit online op zoek te gaan naar de liefde zal zich verbazen over het enorme aanbod van datingsites. Online dating is helemaal hip en niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Via laptop of smartphone sta je binnen no time in verbinding met honderden andere vrijgezellen. Veel mensen vinden echter dat door het grote aanbod een juiste date vinden bijna onmogelijk wordt. CupidoDeluxe biedt een helpende hand. Middels reviews geven wij een uitgebreid overzicht van diverse sites. Hierdoor wordt het mogelijk om het juiste platform te kiezen en vind je een partner die écht bij jou past.
parship-homepage

1. Parship.nl

De meeste singles hebben een fijne baan, gezellige vrienden, gaan geregeld op vakantie of doen leuke dingen. Toch valt het jou als single misschien wel op dat met het klimmen der jaren sommige situaties lastiger worden. Na een gezellige verjaardag ga je wéér alleen naar huis en steeds vaker staat een bevriend stel op de stoep met de mededeling dat ze ouders worden. Dit kan best rottig voelen en de behoefte naar een partner steeds meer gaan aanwakkeren. Maar waar ontmoet je nu toch nog de ware liefde? Die plek is dichterbij dan jij denkt. Parship: de meest serieuze datingsite van Nederland! Hier is het mogelijk om in contact te komen met tal van gelijkgestemden.

LEES VOLLEDIGE REVIEW >>>

relatieplanet-homepage

2. Relatieplanet.nl

Als je nooit eerder in aanraking bent geweest met een datingsite kan dat natuurlijk ontzettend spannend zijn. Hoe weet je of de site betrouwbaar is? Zijn er niet heel veel nepprofielen? Hoeveel moet je eigenlijk betalen? Veel vragen die op je afkomen als je besloten hebt online op zoek te gaan naar een relatie. Het is daarom goed om te kijken of de site bekend en vertrouwd is. Hebben ze bijvoorbeeld een keurmerk of zijn ze al eens onderscheiden? Relatieplanet komt bij al deze vragen als beste uit de bus.

LEES VOLLEDIGE REVIEW >>>

elitedating

3. EliteDating.nl

Elite Dating is een site voor online dating met een serieuze insteek om singles een platform te bieden een levenspartner te vinden. Kwaliteit staat voorop bij deze datingsite en niet de kwantiteit. Dat neemt niet weg dat er zich iedere week meer dan 1.500 nieuwe singles registreren, waarvan 48% uit mannen bestaat en 52% uit vrouwen. Elke maand is er bij ruim 2.500 singles sprake van een match om elkaar daarna in het echt te ontmoeten.

LEES VOLLEDIGE REVIEW >>>

Lexa-homepage

4. Lexa.nl

Je geliefde vinden in de kroeg of op een groot festival lijkt niet meer van deze tijd. Steeds meer singles ontdekken het succes van online daten. Op iedere plek waar je maar bent kun je vanachter je laptop of mobiel contact leggen met duizenden andere singles. Door handige functionaliteiten van een datingsite vind je altijd iemand die bij jou past. Is betrouwbaarheid en veiligheid voor jou een pré? Meld je dan aan bij Lexa.nl. Dé site voor veilige en betrouwbare online dating.

LEES VOLLEDIGE REVIEW >>>

pepper

5. Pepper.nl

Door de komst van internet is het vinden van een relatie nóg eenvoudiger geworden. Waar vroeger het uitgaansleven dé plek was om een nieuwe liefde te vinden, neemt nu het online daten steeds meer de overhand. Jonge mensen zijn vergroeid met hun mobiel en hebben dus altijd honderden vrijgezellen binnen handbereik. Toch is er wel degelijk een verschil tussen iemand ontmoeten in de kroeg of via een datingsite.

LEES VOLLEDIGE REVIEW >>>

50plusmatch

6. 50plusmatch.nl

Ben jij 50plus en het alleen zijn ook zo zat? Wees gerust, je bent daar echt niet uniek in. Ontzettend veel mannen en vrouwen van 50 jaar of ouder zijn hevig op zoek naar de liefde. Soms hebben zij een jarenlange relatie achter de rug of helaas vroeg hun partner verloren. Na een aantal jaren alleen zijn neemt de behoefte aan een nieuwe geliefde vaak weer toe.

LEES VOLLEDIGE REVIEW >>>

Artikelen

Gratis online dating

Diverse punten komen aan bod, zoals: plus-en minpunten, keurmerken, aanmelding en kosten. Wat opvalt is dat online dating vrij toegankelijk is. Meestal is inschrijving gratis en kun je van een aantal functionaliteiten gebruik maken. Voor meer mogelijkheden zijn er diverse abonnementen beschikbaar. De meningen over wel of niet gratis online dating zullen altijd verdeeld zijn. Een gratis datingsite stimuleert natuurlijk meer singles om er gebruik van te maken. Dit zorgt voor toegang tot meer mogelijke dates. Echter blijkt dat wanneer men betaalt er ook serieuzer naar een date gezocht wordt. Bovendien zul je mensen die liegen of onbetrouwbaar zijn niet snel tegenkomen op een betalende site.

Doelgroep zeer belangrijk

Wat de beste datingsite is kan voor iedereen verschillend zijn. Het allerbelangrijkste is dat deze past bij jouw behoeften. Hierbij kun je natuurlijk letten op de kostprijs, maar kijk vooral naar de doelgroep. Online dating kan alleen maar succesvol zijn als je in de juiste vijver vist. Ben je twintiger en heb je behoefte aan een snelle date, dan heb je natuurlijk niets te zoeken op een datingsite voor 50-plussers. Andere zaken waar je op kunt letten bij het kiezen van het juiste platform zijn: de functies, het gebruiksgemak, de klantenservice en de veiligheid.